Header Salm en Kipp Nieuw 1260x115 DEF rgb

( 0 items )

Over Salm en Kipp

con tel +31(0)346 269090   emailButton  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Salm en Kipp Bron van inspiratie th

 

Als u nieuwe laboratoriumapparatuur gaat aanschaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze perfect aansluit bij uw behoeften. Een deskundig advies is daarom onontbeerlijk. Met meer dan 100 jaar ervaring weten wij dat persoonlijk contact met één van onze vakkundige medewerkers daarvoor de aangewezen manier is. Bel ons gerust of stuur een e-mail als u een vraag heeft over onze laboratoriumapparatuur. Maar we komen uiteraard ook graag naar u toe.

 

Na aanschaf van uw apparatuur kunt u natuurlijk blijven rekenen op de expertise van SALM EN KIPP. Onze technici adviseren u, doen onderhoud- en herstelwerkzaamheden aan uw apparatuur en kunnen een training verzorgen. Zo blijft uw kennis op peil en bent u verzekerd van zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.

 

SALM EN KIPP biedt u een ruime keuze aan algemene laboratoriumapparatuur en is gespecialiseerd in:

• monsteropslag en -identificatie    • monsterbewerking en –analyse    • (micro)biologische, chemische en anaërobe werkruimtes.

 

 

 

  1. OVER ONS
  2. VACATURES

Onze missie
Een distributeur, die laboratoriumapparatuur en diensten levert met toegevoegde waarde.


Onze visie

Uw vertrouwde partner voor zorgeloos functionerende laboratoriumsystemen.


Onze kernwaarden


Persoonlijk

Het is prettig om fluitend naar je werk te gaan, waarbij het voelt alsof je thuis bent. Binnen ons familiebedrijf heerst een cultuur van vertrouwen, eerlijkheid, humor en vriendelijke, oprechte aandacht voor elkaar. Deze persoonlijke benadering is merkbaar in al onze interacties; aan de telefoon, bij u op de werkvloer, alsmede op beurzen en seminars.


Samenwerken

Het continu uitwisselen van ideeën en ervaringen met onze klanten, fabrikanten en medewerkers onderling, brengt innovatie en verbeterkansen tot stand. Deze samenwerking maakt het tevens mogelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen met het gewenste eindresultaat.


Vakkundig

Met enthousiasme dragen wij onze vakkennis over, waarbij wij als lerende organisatie met creatieve oplossingen komen en daarbij het initiatief nemen om deze te implementeren. De unieke talenten van onze medewerkers en fabrikanten zorgen samen met het continu ontwikkelen van de kennis, vaardigheden en inzichten voor vakkundig eindresultaat.


Doen!

Doen wat we beloven: in woord en daad. Gemaakte afspraken en aangename verplichtingen worden hierdoor concreet en tastbaar. Dat is goed voor u en voor ons!

 

vacature-plaatje-kl

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter versterking van onze team zijn wij op zoek naar een:

Customer Support medewerker – front office

 

Breukelen, 40 uur per week

 

In deze veelzijdige functie ben jij het vertrouwde aanspreekpunt voor onze klanten, collega’s en leveranciers.


Om het concreter te maken, pakken we een willekeurige dinsdag. Na het bespreken van de nieuwste Netflix series met collega’s, haal je om half negen het antwoordapparaat eraf en stuur je een e-mail met de bestelgegevens van een kalibratie oplossing naar een klinisch laborant. Vervolgens werk je een offerte uit op verzoek van je collega Product Specialist. Als je de offerte hebt verstuurd, bel je met een Duitse leverancier om dat ene speciale verzoek van een klant te bespreken.


Nadat je een kop thee hebt gehaald, gaat de telefoon. Je verbindt de klant door met de juiste collega. Tussendoor lever je actuele informatie aan voor onze website. En als aan het eind van de dag een grote bestelling voor een analyzer binnenkomt, maak je eerst even een vreugdedansje, om de order daarna goed te controleren. Zoiets dus! Maar net zo goed verzamel je de nieuwste productinformatie, werk je het CRM systeem bij, trakteer je op de door jou meegenomen stroopwafels of lever je input voor marketingactiviteiten.

 

Wij vragen

- MBO+ werk- en denkniveau
- Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
Een communicatieve kameleon
De wil om je te verdiepen in de laboratoriummarkt
- Affiniteit met techniek en/of laboratorium is een pré
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Een ‘ga-ik-regelen’ houding

 

Wij bieden

- 40-urige werkweek
- Salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
- Informele en open werksfeer
- Goede pensioenregeling
- 28,5 vakantiedagen (bij 40-urige werkweek)
- Werkplek in onze kantoortuin met uitzicht op het Amsterdam-Rijnkanaal
- Ruimte voor eigen initiatief en kennisdeling
- Mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen
- Zeer goede bereikbaarheid: dichtbij station Breukelen en afslag A2, Breukelen


Nieuwsgierig of direct reageren?

Spreekt dit alles jou aan? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en jouw cv naar:

Koen de Roos, Customer Care Manager,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

pdfVacature Customer Support medewerker 2021_definitief.pdf691.59 KB

 

 

 

 

 

 x 
Cart empty